Verminderen van diagnose burn-out in Rotterdam

Helaas wordt de diagnose burn-out ook in Rotterdam erg vaak gesteld. Wij hebben ons tot doel gesteld om het aantal diagnoses te verminderen door vitaliteitsprogramma’s te ontwikkelen. De programma's Vitaliteit 1 en Vitaliteit 2 geven jouw medewerkers tools in handen om stress te leren hanteren en richten zich op de preventie van burn-outs in Rotterdam en omgeving. Daarnaast hebben wij het Burn-out Herstelprogramma ontwikkeld dat zich specifiek richt op het herstel na de diagnose burn-out.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van technieken die ervoor zorgen dat je in de eerste plaats jezelf terugvindt en vervolgens echt los komt van oude ballast. Ballast die je niet meer nodig hebt en die jou tegenhoudt om van je burn-out te herstellen. We helpen je op alle gebieden in je leven te herstellen van je burn-out.

Ben je benieuwd of dit Burn-out Herstelprogramma bij je werknemer past?

Stel je vragen via het contactformulier en wij geven zo spoedig mogelijk een terugkoppeling.

Programma gericht op herstel van burn-out in Rotterdam

Om de diagnose burn-out in Rotterdam terug te dringen, willen wij zoveel mogelijk werknemers de mogelijkheid bieden om zich te ontwikkelen tot vitale werknemers. In het individuele Burn-out Herstelprogramma leer je jezelf te onderscheiden van jouw problemen. Daardoor kan je de oorzaak van de burn-out in jezelf  opsporen en ga je jezelf beter kennen. Zo leer je stress te herkennen en ermee om te gaan.


Daarnaast legt het programma de focus op jouw mindset. Word bewust van je gedachten en gevoelens en bepaal of die energiën echt van jou zijn. Klopt het wel wat je denkt en voelt? Of is het een gedachte of emotie die door jouw omgeving wordt ingegeven? Onthoud dat je noch je gedachten, noch je emoties bent, want jij kunt je gedachten en emoties waarnemen en veranderen!


Zoek je een programma in Rotterdam waarin burn-out herstel centraal staat?

Schrijf je direct in door te bellen naar 06 2414 5299.

Burnout Rotterdam

Kom terug in jouw kracht na je burn-out

Wil jij meer balans, rust en zelfbewustzijn ervaren? Dat is waar we in ons programma, gericht op het herstel van burn-out, op focussen. In je eigen kracht komen is geen hogere wiskunde. Iedereen kan het leren en je hebt geen specifieke voorkennis nodig. Je leert om jezelf te beschermen tegen negatieve energie en negatieve verbindingen te verbreken. Aan het einde van dit programma ken jij jezelf beter en kan je energie in je dagelijks leven voor je laten werken, in plaats van tegen je.

Deze bewustwording zorgt ervoor dat jij beter je grenzen aangeeft.


Wil jij af van je klachten en woon jij in omgeving Rotterdam?

Ons Burn-out Herstelprogramma laat jou weer in je kracht staan na een burn-out.

Vraag je werkgever om jou hiervoor op te geven.