Live ONLINE Trainingen
De Integrale Vitaliteitsprogramma's van Vitaal Werken & Leven
worden ook volledig online verzorgd.
Men kan thuis op vaste tijden met trainingssessies meedoen.
Er zijn veel korte oefeningen online beschikbaar die deelnemers op hun eigen moment kunnen doen, tussen hun werkzaamheden door.

Live online sessiesVeel collega’s zitten nu thuis te werken.
Zitten veel binnen en hebben weinig beweging.
Hebben minder contact met collega’s.
Misschien wat last van angst en spanning.

Zo ontstaat behoefte aan beweging en ook het kunnen loslaten van spanning.
Samen online trainingen volgen versterkt het gevoel van saamhorigheid en teamgeest.
Onze sessies geven je even een moment voor jezelf.

Je komt weer op adem en laadt op met nieuwe energie.

Thuis werken, zitten, computer, online

BLENDED LEARNING (In-company en Online)

Alle componenten van onze vitaliteitsprogramma’s verzorgen wij zowel in-company als ook online (digitaal). Dit geldt voor: yoga, ademsessies, mindfulness, voedingsworkshops en theorie. Combinatie van sessies in-company en online is mogelijk.
Naast klassikale en online lessen bieden wij online oefenmateriaal aan zodat deelnemers op hun eigen tijd kunnen oefenen (zg. blended learning).

De management workshop ‘Vitaal Management’ wordt alleen in-company verzorgd.


  • Online yoga sessies
  • Online ademsessies
  • Online mindfulness
  • Online workshop gezonde voeding
  • Online inzichtsessies
  • Online oefenmateriaal (ademoefeningen, yogaoefeningen, mindfulness

ONLINE OEFENINGEN

Bij beide programma vormen -  in-company en online - bieden we de deelnemers online praktische oefeningen aan die ze op elk moment kunnen bekijken. Dit zijn eenvoudige lichaamsoefeningen, ademoefeningen en oefeningen voor het bewustzijn (o.a. mindfulness).

Online sessies


Voor je medewerkers die thuis werken bieden we alle sessies online aan. Elke sessie wordt Live gestreamd, op een vastgesteld tijdstip voor de hele groep. De opname van de sessie kan naderhand door de individuele deelnemers op het tijdstip van hun keuze worden teruggezien. Voor de live online sessies gebruiken we gerenommeerde streaming platforms.

Kosten


Je keuze voor online sessies of in-company trainingen heeft geen invloed op de prijs van het vitaliteitsprogramma. Wel kunnen bij de online sessies meer deelnemers meedoen, tot maximaal 100. Bij meer dan 100 deelnemers wordt een andere prijs gehanteerd.


In-company


We hanteren voor alle sessies die live binnen de organisatie worden verzorgd een maximum aantal deelnemers. We doen dit om kwaliteit te garanderen; de persoonlijke aandacht voor de deelnemers is cruciaal. Je mensen hebben voldoende ruimte om zich vrij te kunnen bewegen en zich vrij te voelen. Dit is ook in het belang van hun gezondheid en veiligheid. We kijken samen naar geschikte ruimte in het bedrijf.