Vitaal Werken en Leven

Over ons

Welkom bij Vitaal Werken en Leven!

Wij bevrijden je van stress

Onze ervaring in het trainen van docenten en managers en onze eigen ervaringen met het leven en de toepassing van yoga in het dagelijks leven vormen de basis voor ons mentorschap. Wij laat de kracht in jou naar voren komen en wakkeren jouw zelfbewustzijn aan, zodat je sterk en zelfverzekerd door het leven gaat.


Wat voor ons belangrijk is, is dat iedereen, ongeacht beperkingen en mogelijkheden, zich op zijn plek moet voelen in onze programma's. Samen kijken we naar jouw mogelijkheden.


Want geluk is voor iedereen!

Onze geschiedenis

Sinds voorjaar 2020 is het wat minder makkelijk om trainingen in groepsverband te verzorgen. Met beperkte groepsgrootte (maximaal 16 deelnemers, afhankelijk van de beschikbare ruimte) en in een goed geventileerde ruimte zijn groepsbijeenkomsten prima mogelijk.
Onze programma's kunnen ook volledig online worden verzorgd.

1995

2000

2017

2020

Cor Berkelaar besluit om naast zijn ICT baan in Twente de docentenopleiding Integrale Yoga in Rotterdam te volgen. Hij verhuist naar de Randstad. In zijn nieuwe thuis Rotterdam wordt de ICT gecombineerd met de Yoga.

Mirjam van Dijk, na haar studie Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht, volgt haar hart en neemt yogalessen in Rotterdam. Na haar opleiding tot yogadocent specialiseert zij zich in Ayurveda en meditatie.

Vanuit het verlangen om business en yoga te combineren, wordt BedrijfsYoga Rijnmond gestart. Sinds het voorjaar 2020 richt het bedrijf zich vooral op Live Online Yogalessen.voor werknemers die thuis werken.

We willen werkgevers stimuleren de fysieke en mentale gezondheid van hun werknemers serieus te nemen. Vandaar de ontwikkeling van Integrale Vitaliteits-programma;'s en de oprichting van Vitaal Werken en Leven.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?


U geeft om uw mensen. U ziet hen niet zomaar als 'Human Capital' zijn, maar als MENSEN.

En daarin onderscheidt u zich van het gemiddelde bedrijf uit de oude wereld, uit de oude tijd. U voelt ook de immense verandering die in de wereld gaande is.
Wat en waarheen, dat weet u niet. Wij ook niet. Maar wij geven om mensen, UW mensen. En wij geven om u omdat u om uw mensen geeft.
Net als U kiezen wij voor menselijke bedrijfsvoering. Bedrijfsvoering met een Ziel!

Onze specialistenOnze partners hebben hun sporen verdiend in bedrijf en maatschappelijk leven. Het zijn stuk voor stuk ervaren specialisten met diepgaande mensenkennis en kennis van en inzicht in het leven.

Cor Berkelaar

Directeur, personal coach en yoga-instructeur
Website: bedrijfsyoga-rijnmond.nl

Mirjam Berkelaar - van Dijk

Partner, yoga-instructeur en ayurvedisch lifestyle-specialist
Website: mataji-dreamworks.nl

Anne Smith

Instructeur

Victor Miller

Klantenservice

Kimberley van Eijk

Voedingsdeskundige en yoga-instructeur
website: kimvaneijk.nl

Lise Mason

Instructeur

Lise Mason

Instructeur

Nana Scott

Klantenservice

Onze MissieOns intense verlangen en de reden van ons bestaan:

“Mogen alle levende wezens, overal, gelukkig zijn”.

Het lijkt ons niet teveel gevraagd. Wij brengen je in contact met de bron van geluk, in jezelf.

Geluk is even belangrijk voor je dagelijks leven als gezond eten en goede nachtrust.

PrivacyVitaal Werken en Leven neemt de privacy van haar cliënten zeer serieus en zal informatie over haar deelnemers en cliënten op een veilige manier gebruiken en verwerken. In onze pricacyverklaring leggen wij uit welke gegevens wij verwerken en met welk doel we dat doen. Lees onze Privacyverklaring.

Copyright © 2020 Vitaal Werken en Leven - Alle rechten voorbehouden