Vitaal Werken en Leven

Vitaliteitsprogramma's

Drie progamma's om stress te leren hanteren

Een individueel programma voor burn-out herstel

Programma Vitaliteit 1 en Vitaliteit 2


De programma’s 'Vitaliteit 1' en 'Vitaliteit 2' kunnen in volgorde doorlopen worden, of afzonderlijk worden gekozen. 


Deze programma’s zijn bedoeld om medewerkers te leren stress te hanteren en daarmee kosten als gevolg van uitval door stress (meestal kortdurend) of burn-out (langdurend) te voorkomen. Uitgangspunt is dat de investering in deze programma’s opwegen tegen de kosten van uitval en herstel. Feitelijk voorkomen deze programma’s stress-crises en de kosten daarvan.

Programma Vitaal Management


Het programma 'Vitaal Management' is een introductieworkshop.


Om de effecten van onze programma’s te ervaren is er de workshop van 1 dag voor het management. Zij maken kennis met preventie van stress en burn-out. Het resultaat van deze workshop is dat de manager de effectiviteit van de vitaliteitsprogramma’s aan den lijve ervaren heeft.Burn-out herstelprogramma


Dit is een individueel programma dat de cliënt ondersteunt bij het herstel van de gevolgen van een burn-out en waarmee deze zich voorbereidt op terugkeer naar een werkzaam leven.


Als resultaat van dit programma 
neemt de medewerker met plezier zelf de regie in het herstel. Hij/zij krijgt inzicht in de gedragspatronen en leefstijl die van invloed zijn geweest op zijn toestand en maakt zelf de vrije keuze om te veranderen.

Onze MissieOns intense verlangen en de reden van ons bestaan:

“Mogen alle levende wezens, overal, gelukkig zijn”.

Het lijkt ons niet teveel gevraagd. Wij brengen je in contact met de bron van geluk, in jezelf.

Geluk is even belangrijk voor je dagelijks leven als gezond eten en goede nachtrust.

PrivacyVitaal Werken en Leven neemt de privacy van haar cliënten zeer serieus en zal informatie over haar deelnemers en cliënten op een veilige manier gebruiken en verwerken. In onze pricacyverklaring leggen wij uit welke gegevens wij verwerken en met welk doel we dat doen. Lees onze Privacyverklaring.

Copyright © 2020 Vitaal Werken en Leven - Alle rechten voorbehouden