Programma Vitaliteit 1 en Vitaliteit 2


De programma’s 'Vitaliteit 1' en 'Vitaliteit 2' kunnen in volgorde doorlopen worden, of afzonderlijk worden gekozen. 


Deze programma’s zijn bedoeld om medewerkers te leren stress te hanteren en daarmee kosten als gevolg van uitval door stress (meestal kortdurend) of burn-out (langdurend) te voorkomen. Uitgangspunt is dat de investering in deze programma’s opweegt tegen de kosten van uitval en herstel. Feitelijk voorkomen deze programma’s stress-crises en de kosten daarvan.

Programma Vitaal Management


Het programma 'Vitaal Management' is een introductieworkshop.


Om de effecten van onze programma’s te ervaren is er de workshop van 1 dag voor het management. Zij maken kennis met preventie van stress en burn-out. Het resultaat van deze workshop is dat de manager de effectiviteit van de vitaliteitsprogramma’s aan den lijve ervaren heeft.Burn-out herstelprogramma


Dit is een individueel programma dat de cliënt ondersteunt bij het herstel van de gevolgen van een burn-out en waarmee deze zich voorbereidt op terugkeer naar een werkzaam leven.


Als resultaat van dit programma 
neemt de medewerker met plezier zelf de regie in het herstel. Hij/zij krijgt inzicht in de gedragspatronen en leefstijl die van invloed zijn geweest op zijn toestand en maakt zelf de vrije keuze om te veranderen.