Zorg voor vitale werknemers

Merk je dat jouw werknemers veel met stress-crises te maken hebben?
Zorg voor vitale werknemers door ze handvatten aan te reiken om met stress om te kunnen gaan. Hierdoor worden de torenhoge kosten die het gevolg zijn van stress of burn-out voorkomen. We hebben daarom twee verschillende vitaliteitsprogramma’s ontwikkeld die als doel hebben om van jouw werknemers vitale werknemers te maken. De programma’s zijn afzonderlijk te volgen maar ze kunnen ook in volgorde worden doorlopen.
Het programma ‘Vitaliteit 1’ richt zich voornamelijk op het herkennen van stress. Hoe kun je stress in jouw voordeel laten werken? Hoe zorg je ervoor dat je energieveld in balans blijft in tijden van stress? Deze vragen vormen het uitgangspunt van dit programma en jouw werknemers krijgen alle benodigde tools in handen om vitale werknemers te worden.

Benieuwd wat dit vitaliteitsprogramma jouw werknemers kan bieden?
Neem contact op voor meer informatie!

Werknemer met burn-out?
Bied een herstelprogramma

Vitale werknemers die weten hoe ze met stress om moeten gaan, hebben minder kans op een burn-out.

Helaas blijken burn-outs in Rotterdam en omgeving steeds vaker voor te komen. Merk je dat een werknemer burn-out symptomen heeft? Of is een van jouw werknemers onlangs gediagnosticeerd met burn-out?

Daarvoor hebben wij het Burn-out Herstelprogramma ontwikkeld. Dit is een individueel programma waarin de werknemer leert om de focus te verschuiven naar dingen die wel gelukt zijn en goed gaan. Er wordt dus gewerkt aan een andere mindset om stress beter te leren hanteren. Daarnaast wordt negatieve energie losgelaten en leert jouw werknemer hoe die z'n grenzen beter kan bewaken.

Wil je een werknemer, die met burn-out thuis zit, helpen? Vraag direct een offerte aan.

Vitale werknemers

Een betere versie van je werknemers

Werknemers die zichzelf goed kennen zijn naar onze ervaring over het algemeen ook vitale werknemers. Zodra je jezelf beter kent weet je wat je grenzen zijn en waar je energie van krijgt in je werk. Dit zijn meteen twee belangrijke pijlers om burn-out te voorkomen.

In onze vitaliteitsprogramma’s zoomen we daarom in op het verwerven van zelfkennis. Hierdoor kunnen jouw werknemers beter nee zeggen zonder zich daar ongemakkelijk bij te voelen. Doordat je werknemers meer zichzelf zijn, zullen problemen waar ze tegen aan lopen vanzelf transformeren.


Wil je graag werken met vitale werknemers en samen met hen het beste uit jouw organisatie naar boven halen?

Vraag direct een vitaliteitsprogramma aan en voorkom stress-crises en burn-outs.