Leer stress te hanteren met onze vitaliteitsprogramma's

Heb je regelmatig last van stress? Merk je dat stress je vaak te veel wordt? Leer stress te hanteren met onze vitaliteitsprogramma's ‘Vitaliteit 1’ en ‘Vitaliteit 2’. Het is mogelijk om deze in volgorde te doorlopen of ze afzonderlijk te volgen. Het programma ‘Vitaliteit 1’ is bedoeld om stress te leren herkennen en ‘Vitaliteit 2’ zoomt in op het voorkomen van uitval door stress.


In de programma’s leer je stress te hanteren waardoor je de negatieve gevolgen van stress kunt voorkomen. Denk hierbij aan kortdurende gevolgen zoals stress-gerelaeerd verzuim of op de lange termijn zelfs burn-out. Door deel te nemen aan onze vitaliteitsprogramma's word je stress de baas en kunnen vitale werknemers stress hanteren.


Wil je meer informatie ontvangen? Of ben je op zoek naar programma op het gebied van burn-out in Rotterdam en omgeving? Neem gerust contact met ons op!

Leer met je energie omgaan met onze vitaliteitsprogramma's 

Belangrijk bij vitaal in het leven staan, is bewust met je energie omgaan. Het leren aanvoelen van je eigen energieën is een belangrijke pijler in onze vitaliteitsprogramma's.


Alles is energie en alle leven is energie. Alles wat je in jezelf waarneemt is energie: fysieke sensaties, zoals honger, vermoeidheid, pijn of genot, maar ook gedachten - positief of negatief - en emoties zoals angst, jalouzie, boosheid of blijdschap. Gedachte- en emotie-energie straal je uit naar je omgeving. Omgekeerd neem je de energie van mensen uit je omgeving ook waar. Je kunt voelen dat iemand verdrietig, moe of boos is. Zijn energie komt jouw bewustzijn binnen, waardoor je soms ongemerkt meegenomen wordt in de stress van de ander. Waak er dus voor dat iemand anders vrij spel heeft in jouw energieveld (aura).


Schrijf in voor een van onze vitaliteitsprogramma's waarin je mensen leren hoe dit werkt.

Vitaliteitsprogramma

Kom in contact met de bron van geluk, in jou zelf

Geluk is even belangrijk voor je dagelijks leven als gezond eten en een goede nachtrust.
Dus besteden we hier aandacht aan in onze vitaliteitsprogramma's.


Wat is jouw diepste verlangen? Waar word jij echt gelukkig van? Laat het werkelijke geluk voor jou werken. Want wat je bent, straal je uit. Hoe mooi is dat! Hoe meer je jezelf bent, hoe gelukkiger je bent, en dus hoe beter je jouw dromen kunt realiseren.
Wil je meer balans en rust ervaren zodat jij kunt focussen op wat belangrijk is in jouw leven?


Schrijf direct in voor een van onze vitaliteitsprogramma's en maak je mensen gelukkig.